Scheid een enkele PDF-pagina of een volledige set pagina’s in meerdere PDF-bestanden met behulp van onze online tool. Afsplitsen van secties – Als je een groot PDF-bestand hebt met meerdere secties, kan het splitsen van het bestand het gemakkelijker maken om specifieke secties te beheren en te openen. Pagina’s extraheren – Door een PDF-bestand in meerdere bestanden te splitsen, kun je specifieke pagina’s extraheren en opslaan als afzonderlijke bestanden. Betere organisatie – Als je een gescand document hebt met informatie die tot verschillende secties behoort, kun je het document splitsen en de onderdelen efficiënter organiseren. Er zijn verschillende methoden om een PDF doorzoekbaar te maken. Als je werkt met tekstverwerkers, kun je het document rechtstreeks publiceren als een PDF. Als je echter al een bestand hebt dat doorzoekbaar moet worden gemaakt, is het gebruik van een OCR-tool zoals 2PDF de beste optie. Open PDF OCR – OCR werkt op afbeeldingen gebaseerde bestanden, dus je moet het document scannen of ervoor zorgen dat het is opgeslagen als een op afbeeldingen gebaseerde PDF.

Klik vervolgens op Alle hulpmiddelen in de hoofdnavigatie en selecteer PDF OCR. Dit opent het programma in een nieuw venster. Upload PDF – Er zijn twee manieren om je bestand naar 2PDF te uploaden. Je kunt het bestand direct naar de OCR-interface slepen en neerzetten of het bestand selecteren vanaf je computer. Het uploadproces duurt enkele seconden, afhankelijk van de grootte van de PDF. OCR PDF – Om OCR uit te voeren op je PDF, stel je de gewenste taal en het formaat in voor de uiteindelijke uitvoer en klik je op de rode Herkennen-knop. Het programma maakt het document doorzoekbaar, waarna je de OCR-verwerkte PDF kunt downloaden. 2PDF is een handige tool waarmee je afbeeldingen en gescande documenten kunt omzetten naar doorzoekbare en bewerkbare PDF-, Word-, Excel- en andere tekstformaten. Gratis – 2PDF is een gratis tool waarmee je PDF-bestanden kunt OCR’en zonder kosten. Direct – De tool biedt directe conversies die altijd en overal toegankelijk zijn wanneer je ze nodig hebt.

Snel – 2PDF verandert PDF’s snel in doorzoekbare, OCR-verbeterde bestanden in slechts enkele seconden. Makkelijk – Het proces is eenvoudig: uploaden, taal selecteren, converteren en downloaden. Handig – Je hebt de mogelijkheid om bestanden te uploaden vanaf je computer, telefoon, Dropbox, Google Drive of ze eenvoudigweg te slepen en neer te zetten. Wanneer uw doel is om PDF’s samen te voegen tot één document, is samenvoegen de meest effectieve methode. Niettemin kunnen PDF’s compatibel zijn met meer dan 100 verschillende formaten. Als uw bestand om welke reden dan ook niet wordt ondersteund, kunt u 2PDF gebruiken om het te converteren naar een standaard PDF-versie voordat u het samenvoegproces start. U kunt verschillende bestanden zoals JPG, PNG, Excel, Word, PPT en meer combineren. Vergeet alleen niet om ze samen te voegen in een PDF. Wanneer je wilt begrijpen hoe je pagina’s in een PDF kunt splitsen, zul je waarschijnlijk ook willen leren hoe je PDF-bestanden kunt samenvoegen, extraheren, roteren, comprimeren en OCR’en. 2PDF is een uitgebreide suite van tools die is ontworpen om het verwerken van PDF-bestanden te vereenvoudigen. PDF samenvoegen – Door bestanden te splitsen, kun je specifieke secties van het document verkrijgen of het in kleinere delen opsplitsen. Omgekeerd combineert samenvoegen twee of meer individuele bestanden tot één groter PDF-document. PDF comprimeren – Als je bestanden wilt splitsen om de bestandsgrootte te verkleinen of ruimte te besparen, is compressie een beter alternatief. Compressie behoudt alle informatie in het bestand terwijl het de grootte minimaliseert.

Oorspronkelijk was het bij PDF bestanden een eis, dat deze na het opslaan niet meer bewerkt of gewijzigd konden worden. Zo kon de maker er zeker van zijn dat er bij de weergave geen afbeeldingen of teksten verloren gingen en niemand meer wijzigingen of correcties kon aanbrengen. De eis is gebleven, al zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden om je PDF bestanden aan te passen. Acrobat Pro DC biedt de mogelijkheid met een groot aantal verschillende functies om de inhoud van je PDF bestanden te verwerken. Wanneer je in dit programma op PDF bewerken klikt, verschijnt er een groot aantal bewerkingsopties. Als je in deze modus op een stuk tekst of een afbeelding kiest, krijg je automatisch de tools om het desbetreffende stuk aan te kunnen passen. Wanneer je de tekst in een PDF bestand wenst te wijzigen kun je dit doen door het lettertype, de uitlijning, de regellengte en de regelafstand aanpassen.

Leave your comment